Rangøysamlinga 2015

07.10.2015 07.33.46

Padletreffene på Rangøya trekker ivrige havpadlere fra hele Sør-Norge. Årets treff ble arrangert helga 25. til 27. september av Trondheim KK og trakk over 100 deltakere.

Rangøya ligger ved Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal, et stykke sør for Kristiansund. Området byr på fantastiske muligheter for havpadling, både under skjermede og åpne forhold. Trond Glesaaen stilte for Norges Padleforbund. her er hans rapport:

null

- Årets Rangøysamling ble et trivelig treff med litt over 100 deltagere. Det var mye god mat og veldig bra padling. Rangøya er en kjempefin plass som passer perfekt for denne typen samlinger. Selv om det er mye vind og bølger er det også plasser som er skjermet og fine å padle for de som ikke liker store utfordringer. Og for de som vil teste kajakkferdighetene, er Hendstraumen til tider veldig morsom å padle i.

- Det deltok padlere fra fjern og nær; Trondhjem, NTNU, Lillehammer, Gjøvik, Fredrikstad og Nøklevann for å nevne noen. Det var også flere deltakere fra Molde og andre klubber fra vestlandskysten. Alle var fornøyd med helga.

null

NPF havkurs

Det var mulig å delta på ulike kurs gjennom helga – alle fra kursstigen for havpadling:
- Grunnkurs Hav Ung (13-18 år)
- Grunnkurs Hav
- Teknikkurs Hav
- Aktivitetslederkurs Hav

Neste år?

Rangøysamlinga er et årlig padletreff med henholdsvis Molde KK eller Trondheim KK som arrangør. Neste års samling arrangeres av Molde KK helga 23. til 25. september, sett av datoene allerede nå hvis det frister med en padlehelg i fantastiske omgivelser.

null null null null

Tags: #Ungdomspadling