Sterke veteraner!

14.09.2015 10.33.09

Under VM i Maraton i Györ i Ungarn sist uke ble det også arrangert ICF Canoe Marathon Masters World Cup for veteraner. De norske padlerne bet meget godt i fra seg.

Nivået for Masters er skyhøyt, de beste trener omtrent som elitepadlere og padler veldig bra!
Foto: Johan W. Brekke.

K-1 Herrer 65-69 år

Einar Kjerschow (Oslo KK) startet moroa med å ta en flott sølvmedalje i K-1 Herrer 65-69 år. Han padlet sterkt, men gjorde en taktisk bommert på den siste runden og måtte til slutt se seg slått med en knapp båtlengde bak legenden Svenning Jørgensen (Danmark). Alt i alt var det 27 startende fra 20 nasjoner i denne klassen!

null

K-2 Herrer 65-69 år

Neste dag padlet Einar K-2 med klubbkamerat Jørgen Skabo, og da ble det gull! På papiret var Svenning Jørgensen sammen med toppranket Brian Longley fra Syd-Afrika klare favoritter med henholdsvis gull og bronse i K-1 fra dagen før. Einar og Jørgen knuste imidlertid alle konkurrentene i den krevende løypa. Einar har lang erfaring fra slalåm- og utforpadling i elv, noe han dro nytte her ved å lese elven godt fra bakevje til bakevje og over de grunne sandbankene. Den norske båten dro i fra feltet og så seg aldri tilbake!

null

K-1 Herrer 45-49 år

Johan Brekke (Strand KK) tok en flott bronse i K-1 Herrer 45–49 år, en stor prestasjon i et tøft felt! Videre padlet Einar Rasmussen og Anders Andersen (Oslo KK) inn til en flott 4. plass i K-2 Herrer 50 – 54 år.

Vi gratulerer alle de norske veteranpadlerne med sterke prestasjoner!

null null

Tags: #Flattvann