Ungdomssamling i sørvest

07.12.2015 13.09.46

Første helga i advent inviterte NPF til ungdomssamling på Bru like nord av Stavanger. Formålet med samlingen var å skape aktivitet for ungdommer som alt hadde tatt Grunnkurs Hav.

For mange er kajakkpadling en sommeraktivitet, men med tørrdrakt og noen lag ull, så kan selv en værspekket novemberhelg by på mye gøy både på og i vannet.

Base i et steinhus

Vi hadde base i et steinhus med bålplass i midten og åpen ljore i taket. Helga bød på pølsegrilling med selvspikkede grillpinner, kortspill i lysskjæret fra parafinlamper og hodelykt, kajakkpadling og leker på vannet, klatring i klatresiloen, og å sovne til lyden av et knitrende bål mens vinden ulte langs veggene.

Steinhuset

Base for helga.

Soknasundet og Bruhalsen

Deltagerene fikk selv planlegge padlingen ut fra værmelding og kart. På lørdagen tok vi turen utover Soknasundet og mot Bruhalsen for å kjenne på bølger, vær og vind. Noe som var både spennende og utfordrende nok, men det aller kjekkeste var å leke inne i bukta, både med og uten kajakk. Så da søndagen kom med enda mer vind, var det en fin unnskyldning til å boltre seg inne i bukta.

Regnvær

Greit å ha hjelm under de verste haglebygene!

Alt i alt en trivelig samling, og vi gleder oss til den neste!

Veiledere på samlingen var Marit Nilsen og Ivar Kim Røkke.

Ungdomssamling

Bruhalsen i et kort øyeblikk av sol.

Redning

Helgas gjeveste aktivitet – velt en veileder.

Klestørk

Det gjør godt å varme seg rundt bålet etter padling.

Klatrevegg

Klatring i klatresiloen

Vanntilvenning

«Chikenrun» var vel så gøy uten kajakk.


 

Tags: #Ungdomspadling