VM i Slalåmpadling

17.09.2015 09.09.04

Årets verdensmesterskap i slalåmpadling arrangeres denne uka i Lee Valley like ved London. Mariann Sæther og Dag Sandvik er de norske deltakerne.

Bilde: ©Balint Vekassy (ICF) Canoephotography.com 

K-1 Damer Senior

Mariann var i ilden allerede onsdag, her er hennes ord:

- Det ble en lang dag og resultatet ble ikke som forventet. 52. plass er skuffende! Men det er likevel noen lyspunkt. Jeg forbedra tiden min med 7 sekunder fra første til andre omgang - det er mye i slalåm. Andre gjorde også det. Banen var tøff og krevende, f.eks var jeg bare 6 sekunder bak Hannah Craig (Irland) som var OL-finalist i London 2012! Hun havnet i dag på 41.plass. Det tilsvarer 1 sekunds tap i hver oppstrømsport.

- Jeg er skuffet, men å ha klart en 24. plass i World Cup finalen i Pau (Frankrike), en 38. plass i World cupen i Seu (Spania) er likevel utrolig bra. Jeg har trent 300 timer slalåm siden april og er motivert til å fortsette!

- Mitt nye mål er nå VM i Pau i 2017, og OL-kvallik i La Seu i 2018. Da er jeg 37 år gammel - og i dag var det flere over 35 år som kvalifiserte seg, så alder er ingen hindring!

K-1 Herrer Senior

Dag Sandvik (Voss PK) padlet i K-1 Herrer Senior på fredag. Han var uheldig i innledende runde og endte til slutt på en 99. plass. 

Klikk her for mer info samt livestream.

 

Tags: #Padling i toppen