Aktivitetsleir for ungdom

01.08.2016 08.54.47

Padleforbundet deltok nylig på aktivitetsleir for ungdom med utviklingshemming på Haraldvangen.

40 unge deltok på leieren samt like mange aktive assistenter/ledsagere. Det spesielle med denne samlingen var at alle ledsagere deltok i aktivitetene sammen med de deltakerne de hadde ansvaret for.

To fullastede kajakkhengere

Vi møtte opp med to fullastede kajakkhengere og fem padleledere og ble tatt imot av en entusiastisk og engasjert Jørgen som hadde full kontroll på hele samlingen og opplegget rundt. Deltakerne var delt opp i to hovedgrupper som padlet en før og en etter lunsj.

Foto: Trond Glesaaen

På strak arm

Noen tok utfordringen på strak arm og jumpet opp i kajakken i ren iver og utforskertrang. For andre var dette det første møtet med kajakkpadling og det kunne nok virke skummelt å skulle sitte alene i en så liten båt.

Trygghet og glede

Etter en stund gikk imidlertid skepsisen over i trygghet og glede - og ved dagens slutt hadde alle vært ute på vannet både en og flere ganger. Totalt var vi 85 mennesker på vannet i løpet av denne dagen!

Norges Padleforbund takker Akershus idrettskrets og spesielt ildsjelen Jørgen Støttum for et flott arrangement og at vi fikk være en del av dette.

Tekst: Gry Gerhard
Foto: Trond Glesaaen

Foto: Trond Glesaaen Foto: Trond Glesaaen

Tags: #Funksjonshemmede