Lavterskelsamling for slalåmpadlere

24.10.2016 20.31.06

NPF arrangerte slalåmsamling sist helg. Samlingen passet for alle fra nybegynnernivå og opp, og ble arrangert i samarbeid med Kongsberg PK.

Ella Camilla Dahle (Kongsberg PK) forteller om godt oppmøte på tross av at det er seint på sesongen og kaldt:

- Vi var totalt fra 15 personer fra 12 år og til godt opp i 50 årene, fra Halden, Kongsberg, Hurum, Arendal, Kristiansand og Notodden. Med 2 °C og snø i alpinbakken ble det en litt kald samling. Jerguš og Per Christian kom med gode teknikktips og veiledning i elva. I tillegg fikk vi råd for vintertreningen og hvordan vi kan forbrede oss til padlesesongen 2017.

Per-Eivend Syvertsen/Kongsberg PK.

Jerguš Baďura konkurrerer på høyt internasjonalt nivå i slalåm C-1 og har mye å lære bort. Han har følgende å si om samlingen:

- Det var bra å komme tilbake til Norge og treningsleir. Jeg beundrer alle som dukket opp i det kalde været, og kanskje aller mest de yngste. Nå er vinteren like rundt hjørnet, jeg gleder meg allerede til neste sesong! Det er bare to måneder siden jeg padlet med dem for første gang, og jeg synes spesielt at de yngste har hatt stor framgang! De er mindre redde for strømmen og vann generelt, noe som lover godt!

Alle bilder: Per-Eivind Syvertsen/Kongsberg PK.

Per-Eivend Syvertsen/Kongsberg PK. Per-Eivend Syvertsen/Kongsberg PK. Per-Eivend Syvertsen/Kongsberg PK. Per-Eivend Syvertsen/Kongsberg PK.

Tags: #Elv , #Ungdomspadling