Padlingens dag 2018

02.05.2018 12.07.19

I år legger vi Padlingens dag til Friluftslivets uke, les mer her

Padlingens dag går av stabelen i Friluftslivets uke 1. – 9. september 2018 - Her feirer vi padling gjennom en hel uke – og inviterer hele Norge til å bli med ut på tur!

Selve datoen for Padlingens dag er i år opp til de lokale klubbene, der de tilpasser seg klubbens mulighetsrom og de lokale aktivitetene i nærområdet. 

Her kan vi sammen skape entusiasme rundt padling og oppmerksomhet til klubbene! Dagen er tenkt å markere padlingens mangfold og utbredelse gjennom klubbarrangementer over det ganske land. Målet er å få flest mulig til å prøve padling i alle aldre, og dermed legge til grunn for økt aktivitet i klubbene. På «Padlingens dag» kan klubbene gi nysgjerrige mulighet til å prøve alt fra en liten padletur, til lek eller kajakkpolo. Her vil det kun være klubbenes kreativitet og muligheter i sitt nærmiljø som setter grenser for hvilke aktiviteter som gjennomføres. Målgruppen definerer klubben selv, men håpet er å vise at padling er en aktivitet for alle aldre, ulike funksjonsnivåer og ambisjoner. Padlingens dag er en god mulighet for klubbene til å nå ut til nye mennesker, som potensielt kan tilføre klubben mye oppmerksomhet, medlemmer og kursdeltakere. Mange klubber har direkte merket en økt interesse og oppslutning etter gjennomføringen av padlingens dag i foregående år, så her gjelder det å benytte muligheten til å spre interessen for vår kjære idrett!

Mer informasjon kommer

Tags: #Generelt