Rangøysamlinga 2018

25.09.2018 07.53.12

Uværet "Knud" stilte opp med store utfordringer, men det var ikke til hinder for de 45 deltakerne på Rangøysamlinga!

Rangøysamlinga ble også i år svært vellykket, dette selv om vi ikke var riktig så mange denne gangen. Til tross for at uværet "Knud" gav oss store utfordringer ble varierte turer gjennomført. Sammen med blide og positive padlere ble dette ei svært trivelig helg. Det er en dungadsfest hvor mange dyktige personer fra ulike miljøer bidrar til at dette blir så bra.

Det betyr også mye at deltakere utfyller turlederne/instruktørene med sine erfaringer og kompetanse slik at andre har det bra og får utvikle seg. Det var ca 45 deltakere på samlinga, derav 10 ungdommer. Fredag var det to tilbud om mørkepadling, en kosetur og en tur med nattnavigering. Lørdag og søndag var det tilbud om kort og rolig tur, langtur, brottpadling, rull og tull, samt ungdomstur.

Fredag viste Gunleik Hoffmann bilder og fortalte om turer fra fyr langs norskekysten, og lørdag det var den tradisjonsrike bacalaomiddagen. Ungdommene holder til på Bryggeloftet. De har kost seg med spill, god mat og selvfølgelig padlet både lørdag og søndag. Molde kajakklubb sender stafettpinnen til Trondhjems kajakklubb som er arrangør neste år. Sett av den tredje helga i september og bli med på en samling man sent vil glemme!

Foto: Frode Nakken


Foto: Heidi Løkseth

Tags: #Hav , #Ungdomspadling