Reisebrev samling Florida

06.12.2018 11.40.27

Nå nærmer vi oss slutten av årets samling i Port Charlotte, Florida. Etter tre uker i 25-30 grader og stekende sol, blir det en liten omvending å komme hjem til minusgrader og is på vannet.

Ettersom Florida ligger 6 timer foran Norge, brukte vi litt tid på å venne oss til døgnrytmen her. Vi har stått opp kl 6 for å trene, slik at det blir lettest mulig å komme tilbake til norsk døgnrytme igjen.

Vi har fulgt to ulike treningsprogram - mens guttene har trent klokken 7 hver morgen, har jentene og sprintguttene tre ganger i uken hatt en kortere oppvarmingsøkt klokken 7 for så å gå inn og hvile frem til hardøkt klokken 9.

Resten av dagen har gått til restitusjon, gjerne ute i solen ved bassenget eller på stranden i Englewood eller Siesta Key. 

Det er lagt ned mange timer og kilometer her i Florida med både padling, løping, vekter og tøying, og for mange av oss blir nok dette de siste timene på vannet i 2018. Vi har hatt glimrende forhold hele samlingen, og fått tilbragt mye tid sammen for å bli sterkere som ett lag. 

Til tross for veldig fine forhold og mange timer trening i banken, er langt fra all jobben gjort. Nå er det bare å komme seg tilbake til Norge for å fortsette med å bygge et solid grunnlag, slik at alle stiller best mulig forberedt på startstreken i 2019!

Mange hilsener fra Elisabeth Bjørgan. 

 

Tags: #Flattvann