Herlig spill fra våre ungdomslag i Stockholm

12.02.2024 14.43.39

I helgen var det duket for en turnering like utenfor Stockholm, og Norge stilte med to lag. De yngste utøverne spillte i U16-klassen, mens U21-laget deltok i klassen for seniorer.

For U16-laget startet turneringen litt trått med tap for Isbrytarna fra Luleå, men hevet seg til de neste kampene. Her spilte laget solid og vant sine neste to kamper mot Linköping og Skellefteå med god klaring. Med det kvalifiserte de seg til å spille i finalen mot Isbrytarna U16. Isbryterne skulle nok en gang vise seg å være for sterke, men det gjorde lite i det større bildet og laget vårt var godt fornøyd med en sterk 2. plass i klassen for U16! Vi gratulerer!

Vårt andre ungdomslag (U21) viste virkelig lovende takter og det merkes at gjengen har trent godt. I den første kampen mot Oxelösund var det liten tvil om hvilket lag som var sterkest og våre gutter kontrollerte inn til seier. I kampen mot Isbrytarna tippet dessverre vektskåla mot laget fra Luleå, men det skulle vise seg at det ble klart for revansje senere i finalen. For gutta fra Norge vant de resterende kampene i gruppespillet og fikk dermed mulighet for revansje i finalen mot nettopp Isbrytarna.

Spenningen var til å ta og føle på gjennom hele finalen og begge lagene var veldig jevne. Isbrytarna tok føringen og ledet 1-0 til pause, men våre krigere reduserte like ut i andre omgang. Mot siste del av kampen ga gutta gass og satte opp et enormt press mot Isbryterne fra Luleå.  Med 29 sekunder igjen på klokka sendte Konrad avgårde et kanonskudd som smalt inn ned til høyre i målet! Desperat forsøkte Isbrytarne å få til en siste sluttspurt, men uten hell da våre gutter holdt unna. Vi gratulerer med 2-1 i finalen og seier til vårt U21-lag

Alt i alt ble det en herlig turnering med sterke resultater, mange gode erfaringer, nyttig matching og knytting av vennskap på tvers av nasjoner.