Skvulp 2024

26.06.2024 11.54.29

Skvulp-samlingen på Sommarøya utenfor Tromsø gikk av stabelen helgen 21. til 23. juni, og er etablert som en fast, årlig tradisjon. For en helg det ble, masse smil og latter i nord der solen aldri går ned!


Skvulp-general Rune Arnt Jørgensen med besetning fikk nok en gang til en aldeles strålende helg for padleglade folk og fe (jadda, her deltok det hund (etter kajakk) også). Her ble det masse forskjellige aktiviteter å velge mellom, fra teknikk til rulle til tur til brottpadling, og de fleste ville helst vært med på alt!

Sommarøy

Nydelige Sommarøya satte de beste rammer for en herlig opplevelse, og jeg var så heldig å få komme på besøk. Jeg kan ikke få skrytt nok av arrangementet og alle deltakerne, for det har bare vært veldig digg fra jeg kom til jeg motvillig måtte dra hjem

(artikkelen fortsetter)

Foto: Christin Larsen

Tromsø Havpadleklubb

Skvulp er en padlegruppe under Tromsø Havpadleklubb som har fokus på forskjellig type trening i kajakk, teknikk og lek, og skal være et tilbud til alle padlere. Denne helgen var også åpen for påmelding for alle, medlem eller ikke. Det er altså med andre ord et supert tilbud til alle som har lyst og anledning til å treffe andre havpadlere, og som har lyst til å utvikle seg som padler. En virkelig fin arena har det blitt, og all ære til arrangørene som står på for å få dette til!

Tar du turen i 2025?

Hvis du skal på bare en padlesamling til neste år, og du virkelig vil dra på med noe eksotisk, så er dette samlingen å besøke. Flotte, herlige folk, ubeskrivelig natur, sol hele døgnet og muligheter for å oppdage hemmelige strender! De har i grunnen mange hemmeligheter, nordlendingene, men de deler dem villig hvis du er grei!

Tusen takk for meg, jeg kommer veldig gjerne tilbake!

Christin Larsen
Visepresident NPF

Foto: Christin Larsen

Foto: Erik Larsson

Foto: Erik Larsson

Foto: Mariann Leonhardsen

 

Foto: Mariann Leonhardsen

Foto: Mariann Leonhardsen

Foto: Marianne Lian

Foto: Rune Jørgensen

Tags: #Hav