FROSK Innviet den nye padlehuken på Risholmen

18.08.2023 14.43.54

Torsdag 10. august ble padlehuken grundig innviet med hele 44 padlere fra Fredrikstad og Sarpsborg kajakklubb.


Yrende kajakkliv

På Tangen var det yrende liv med kajakker og padlere overalt. Flere deltok på sin første klubbtur og klubbkajakkene var i bruk. Alt i alt var det 44 fargerike kajakker som fylte hele skjærgården mellom Tangen og Risholmen, noe som var litt av et syn.

Artikkelen fortsetter under bildet

Fra innvielsen av padlehuken på Risholmen


Prosjektleder og Generalsekretær

Vel framme på Risholmen ble padlehuken høytidelig innviet med både tale, muntert munnspill og deilig kake. Trond Glesaaen, prosjektleder for Ro- og Padleled Oslofjorden, fortalte om Ro- og padleleden og om arbeidet med å finne egnet øy til padlehuken. Generalsekretær Sven Nordby Anderssen i Norges Padleforbund var også med på turen, noe som er veldig stas!

I tillegg fikk to nye aktivitetsledere i klubben utdelt oransje turleder-capser. Inspirerende med nye krefter til aktivitetsledergjengen!

Artikkelen fortsetter under bildet

Fra innvielsen av padlehuken på Risholmen

Sparebankstiftelsen DNB

Det er Sparebankstiftelsen DNB som generøst har finansiert padlehuken, og den er for alle, med eller uten kajakk. Padlehuken er allerede flittig besøkt, og flere har fått øynene opp for den idylliske skjærgården mellom Kjøkøy og de større Hvalerøyene lengre syd. Kanskje padlehuken med sin skjermede beliggenhet vil inspirere ferske padlere og barnefamilier til mer friluftsliv?

Padlerne i Frosk vil si tusen takk, det er veldig gøy å ha en padlehuk i nærområdet vårt!

Tekst og foto: Birgitte Wold Dahl, FROSK

Fra innvielsen av padlehuken på Risholmen Fra innvielsen av padlehuken på Risholmen Fra innvielsen av padlehuken på Risholmen

Tags: #Ro- og padleled Oslofjord