Påskesamling i Flekkefjord

28.03.2023 10.02.09

Om ikke mange dager vil Flekkefjord være vertskap for den årlige og spennende Påskesamlingen. Samlingen, som vil finne sted fra lørdag 1. april til onsdag 5. april, vil samle kajakkpadlere i alle aldre fra hele landet til flere dager med intensiv trening og aktiviteter.

Flekkefjord, med sin vakre beliggenhet ved kysten av Sørlandet, er et fantastisk sted for en påskesamling for kajakkpadlere. Padlerne vil bli møtt med spektakulære utsikter fra fjorden og forhåpentligvis fantastiske forhold, som gir dem et utmerket sted for å utforske og forbedre de fysiske og tekniske ferdighetene sine. 

I løpet av Påskesamlingen vil deltakerne padle både kort og langt og øvd seg på mange ulike disipliner, fra supersprint til maraton og K1 til K4. I tillegg til kajakkpadling vil det også blant annet være løping, vekter og svømming på programmet. Treningen vil være tøff, men kanskje tøffest blir den beryktede konkurransen «Grisen Rundt», hvor deltakerne vil gi sitt beste for å oppnå en plassering på pallen. 

Alt i alt vil Påskesamlingen i Flekkefjord være en fantastisk opplevelse. Deltakerne vil få muligheten til å treffe kamerater etter en lang vintersesong og konkurrere og trene sammen med noen av Norges beste padlere, samtidig som de får oppleve en av Norges vakreste kystbyer. Vi håper at dette arrangementet vil inspirere enda flere til å oppdage gleden ved padling og ta del i arrangementer og konkurranser i fremtiden.

Tags: #Flattvann , #Padling i toppen , #Ungdomspadling , #Generelt