Påskesamlingen i Flekkefjord

20.04.2023 09.24.19

Den årlige Påskesamlingen i Flekkefjord ble i år også gjennomført fra lørdagen før palmesøndag til onsdagen midt i påskeuken. Fem dager fylt med intensiv trening og spennende aktiviteter var det mye å se og oppleve.

Flekkefjord er jo kjent for sine flotte padleforhold og utøverne var ikke skuffet når de endelig kunne bevege seg ut på det noe kalde vannet. Når de først fikk manøvrert seg forbi de største isflakene fikk de utfordre seg selv både fysisk og teknisk, og samtidig nyte den spektakulære utsikten over fjorden. Påskesamlingen i Flekkefjord er for mange årets første møte igjen med kamerater fra andre klubber og en flott mulighet for å sjekke nivået etter vintersesongen.

Grisen Rundt var et av høydepunktet på samlingen, og deltakerne var klare til å gi alt for å stå øverst på pallen. På damesiden var det Elsa-Marie Stensholt fra Tønsberg som tok førsteplassen med tiden 12.50, mens på herresiden var det den lokale padleren Ivar Flikka Buch som stakk av med seieren med den like imponerende tiden 10.42. Verdt å nevne er også Fredrik Wigaard fra OKK som ikke bare stakk av med seieren i gutter-14 klassen, men også padlet raskere enn noen G14 padler har gjort noensinne, med tiden 12.22.

Grisen er en konkurranse der padlerne må padle rundt en øy inne i Flekkefjord sin såkalte grisefjord, og deretter tilbake til start. Det har vært en tradisjon for norske flattvannspadlere i mange tiår å reise til Flekkefjord for å utfordre hverandre rundt Grisen i påsken

Alt i alt var påskesamlingen i Flekkefjord en suksess og en flott opplevelse for alle deltakerne. De fikk ikke bare muligheten til å padle i noen av Norges vakreste områder, men også til å lære og trene sammen med noen av de beste i bransjen. Det var en inspirerende opplevelse som forhåpentligvis vil følge deltakerne videre inn i padlesesongen.

Tags: #Flattvann , #Ungdomspadling