Poloturnering i Danmark for vårt ungdomslag

10.08.2023 08.25.31

I helgen som var reiste et lag på syv av våre unge spillere ned til København for å prøve seg mot utenlandsk motstand.

Målet for helgen var å skaffe seg internasjonal erfaring og utvikling som lag, samtidig som idrettsglede også var i fokus. Skovshoved Roklub hadde rigget klart til en helg med kajakkpolo med flotte fasiliteter, herunder to fullstendige baner like nord for København. Det norske ungdomslaget ankom frem sent fredag kveld og skulle allerede tidlig i gang med kampstart kl 08:00 på lørdagen.

Gjennom en fullsatt lørdag spilte laget 5 kamper i gruppe- og mellomspillet i open klasse. Åpningskampen mot Sveriges U21 skulle vise seg å gi en tøff start og en oppvekker om hvor nivået ligger. De neste kampene ble jevnere og kampene vippet frem og tilbake. Etter en lang dag viste fasiten tre tap og to uavgjort. Søndag var det klart for sluttspill og kun to kamper var satt opp. Laget hevet seg fra lørdagen og spilte uavgjort i første kampen, men tok hjem seieren i siste kamp! Med det klatret de opp til en 7. plass totalt i open klasse. 

Laget kan se tilbake på en flott helg med mange kamper og mye erfaring i bagasjen for fremtiden. Neste stopp for laget er en turnering i Belgia førstkommende helg, vi ønsker de lykke til og står klar til å heie på fremtidens spillere.

 

 

 

Tags: #Polo , #Ungdomspadling