Suksess for Ekstremsportveko

05.07.2023 11.13.09

Den 25. Ekstremsportveko gikk av stabelen fra 25. juni til 2. juli. Og for en uke det ble!


Tekst og foto:
Christin Larsen, Visepresident NPF

Det deltok padlere i alle aldersklasser, fordelt på store deler av Norge og mange andre land som Tyskland, England, Italia, USA og New Zealand. Her samles mesteparten av det norske og imponerende store deler av det internasjonale elvepadlermiljøet, og det er utrolig gøy å se noen av de flinkeste padlerne i verden dele sin kunnskap med de som er nyere i sporten.

Artikkelen fortsetter under bildet

Ekstremsportveko 2023

Vellykket juniorklinikk

I år var det for første gang satt opp en junior-klinikk for barn og unge fra 10 til 17 år, et flott tiltak for å øke sikkerhet, kompetanse og interessen for elvepadling! Dette er med på å rekruttere flere til en voksende sport, og lover godt for årene fremover.

Spennende konkurranser

Elvepadlekonkurransene ble sparket i gang på torsdagen med fellesstart i øvre del av Strandaelvi og deretter Giant Slalom i nedre del av elven på ettermiddagen. Fredag sto utfor ned heftige Holy Diver i Myrkdalen for tur, hvor de beste elvepadlerne i verden virkelig fikk vist seg frem. Det ble spektakulært og veldig tilskuervennlig! Det hele ble avsluttet med Head 2 Head på lørdag hvor det var deltakere i alle klasser.

Artikkelen fortsetter under bildet

Ekstremsportveko 2023


Fokus på sikkerhet

Det er også verd å nevne, selv om det for det meste deles de aller råeste bildene fra festivalen, at sikkerheten står i høysetet. Det var 19 personer bare i sikkerhetsteamet ved og på elven.

Ekstremsportveko 2023 Ekstremsportveko 2023 Ekstremsportveko 2023

Tags: #Elv